Znojmo 515 227 992 zakazky@fotopkovac.cz

Ostrava 596 116 766 ostrava@fotop.cz

Neregistrovaný uživatel (přihlášení)

Osobní údaje

1. Kdo a proč zpracovává Vaše osobní údaje?

Jsme společnost FOTOP (Štefan Kováč IČ 45662011 a Petr Kováč IČ 48755672) zastoupená Štefanem Kováčem (FOTOP) se sídlem Horní Česká 229/18, 66902 Znojmo, IČO 45662011, DIČ CZ6902104715, zapsaným v živnostenském rejstříku Znojmo. Provozujeme stránky www.fotop.cz www.ufotaka.cz a internetovou fotosběrnu www.fotkyfotop.cz.

Poskytujeme Vám různé fotoslužby a zpracováváme pro Vás fotografie prostřednictvím fotosběrny případně prostřednictvím jiných prostředků elektronické komunikace. Za tímto účelem nám poskytujete určité osobní údaje, které dále zpracováváme. Jsme tedy jejich správcem a máme odpovědnost za jejich ochranu a zabezpečení a za to, že jsou zpracovávány v souladu s právními předpisy (zejména s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů – GDPR a zákonem č. 110/2019 Sb. o zpracování osobních údajů).

Ochrana Vašich osobních údajů je pro nás prioritou a proto jsme přijali celou řadu technických a organizačních opatření za účelem ochrany a zabezpečení Vašich osobních údajů před ztrátou, zneužitím nebo neoprávněným přístupem.

   

2. Jak nás můžete kontaktovat?

Můžete se na nás obracet se všemi dotazy týkajícími se zpracování a ochrany osobních údajů a uplatňovat svá práva subjektů údajů (viz článek 13 těchto informací), a to:

 

3. Zpracování osobních údajů při objednávce a zpracování fotoslužeb

Při objednání fotoslužeb přes naše internetové stránky je možné toto provést buď bez registrace nebo s registrací. Předáváte nám tím nejen osobní údaje za účelem vyřízení objednávky a případné reklamace, ale také soukromé fotografie. Tyto údaje poskytujete z důvodu, že bez identifikace není možné Vaši zakázku zpracovat, rovněž bez zaslání fotografií není možné tyto fotografie zpracovat. Registrace Vám zjednoduší případné další objednávky našich fotoslužeb, v opačném případě budete znovu požádáni k opětovnému zadání údajů nutných k identifikaci Vaší zakázky.

Vaši registraci můžete kdykoliv zrušit a to kontaktováním nás písemně prostřednictvím mailu viz bod 2/1 a 2.

4. Rozsah požadovaných osobních údajů: 

 

5. Proč používáme na našich webových stránkách cookies. K čemu jsou a k čemu slouží?

Pro více informací o tom, co jsou cookies, jak jsou využívány a jak nastavit jejich používání klikněte ZDE.

 

6. Jak dlouho jsou Vaše osobní údaje uchovávany?

Vaše osobní údaje ukládáme (resp. zpracováváme) po následující dobu:

 

7. Kdo má přístup k Vašim osobním údajům?

Poskytovatelé IT služeb: Poskytovatelé softwaru,poskytovatelé cloudových, hostingových i jiných IT služeb nutných pro zpracování Vašich zakázek.

Ostatní: Dalšími zpracovateli Vašich osobních údajů pak mohou být přepravní společnosti (Česká pošta, PPL, DPD, GSL…) zajišťující převoz a transport Vašich fotografií k Vám. Stejně tak jimi mohou být i fotosběrny zajišťující sběr a zpětnou distribuci Vašich zakázek) nebo externí analytické systémy (Google Analytics).

 

8. Předáváme Vaše osobní třetím stranám?

Vaše osobní údaje údaje mohou být předávány do zahraničí z důvodu používání cookies na našich stránkách (konkrétně společnosti Google, – Irsko). Tato společnost však řádně dodržuje všechny předpisy Evropské Unie na ochranu osobních údajů.

 

9. Jaká jsou Vaše práva jako subjektu údajů

Pokud jste nám poskytli své osobní údaje, máte vůči nám následující práva:

Vedle toho máte právo podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je: Úřad pro ochranu osobních údajů, adresa: Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, e-mailová adresa: posta@uoou.cz.

 

Tato informace může být průběžně aktualizována, poslední aktualizace proběhla dne 08.01.2020